29103894_1626222180788504_3976696398161641472_n.jpg
17212148_1266387456771980_8387424823227408033_o.jpg
IMG_5018.jpg
29103894_1626222180788504_3976696398161641472_n.jpg

#op 't ritme van de seizoenen


SCROLL DOWN

#op 't ritme van de seizoenen


Wij brengen eerlijke, duurzame producten zonder te veel poespas op uw bord.

Het menu wordt bepaald door de seizoenen, het marktaanbod...  en de "kuren van de chef".

 U kiest uit een van onze menuformules of een beperkte à la carte: eigenlijk een beetje "eten wat de pot schaft".

 

Elke twee maanden serveren we een nieuw menu.

17212148_1266387456771980_8387424823227408033_o.jpg

#LUNCH


#LUNCH


LUNCh !

 

LUNCHMENU 3 GANGEN
TWEE GANGEN + KAAS OF DESSERT
30 euro per persoon

3 glazen uitgezochte wijn 21 euro

3 glazen uitgezocht bier 13,5 euro

 

----------

 

A LA CARTE van 13 tot 16 euro per gerecht.
Kies zelf uw favoriet(e) gerecht(en) uit onze menu, deze worden geserveerd op het ritme van de keuken. 
 

 

IMG_5018.jpg

#DINER


#DINER


DINer !

 

SIGNATUURMENU 4 GANGEN


artisjok & citrus

---

catch of the day (northseachefs)

---

kalfslende "txogitxu"

---

  kaasbereiding of dessert
 

42 euro per persoon


4 glazen uitgezochte wijn 28 euro

4 glazen uitgezocht bier 18 euro
 

----------

 

SIGNATUURMENU 5 GANGEN 

 

artisjok & citrus

---

catch of the day (northseachefs)

---

bouchotmosselen - belgische saffraan

---

kalfslende "txogitxu"

---

  kaasbereiding of dessert


52 euro per persoon


5 glazen uitgezochte wijn 35 euro

5 glazen uitgezocht bier 22,5 euro
 

----------

 

SIGNATUURMENU 6 GANGEN 

 

artisjok & citrus

---

catch of the day (northseachefs)

---

bouchotmosselen - belgische saffraan

---

steak tartaar & ganzenlever

---

kalfslende "txogitxu"

---

  kaasbereiding of dessert


62 euro per persoon


6 glazen uitgezochte wijn 42 euro

6 glazen uitgezocht bier 27 euro
 

----------

 

A LA CARTE van 13 tot 16 euro per gerecht.
Kies zelf uw favoriet(e) gerecht(en) uit onze menu, deze worden geserveerd op het ritme van de keuken.