29103894_1626222180788504_3976696398161641472_n.jpg
17212148_1266387456771980_8387424823227408033_o.jpg
IMG_5018.jpg
29103894_1626222180788504_3976696398161641472_n.jpg

#op 't ritme van de seizoenen


SCROLL DOWN

#op 't ritme van de seizoenen


Wij brengen eerlijke, duurzame producten zonder te veel poespas op uw bord.

Het menu wordt bepaald door de seizoenen, het marktaanbod...  en de "kuren van de chef".

 U kiest uit een van onze menuformules of een beperkte à la carte: eigenlijk een beetje "eten wat de pot schaft".

 

Elke twee maanden serveren we een nieuw menu.

17212148_1266387456771980_8387424823227408033_o.jpg

#LUNCH


#LUNCH


LUNCh !

 

LUNCHMENU 3 GANGEN
TWEE GANGEN + KAAS OF DESSERT
30 euro per persoon

3 glazen uitgezochte wijn 21 euro

3 glazen uitgezocht bier 13,5 euro

 

----------

 

A LA CARTE van 13 tot 16 euro per gerecht.
Kies zelf uw favoriet(e) gerecht(en) uit onze menu, deze worden geserveerd op het ritme van de keuken. 
 

 

IMG_5018.jpg

#DINER


#DINER


DINer !

 

SIGNATUURMENU 4 GANGEN


hoeve-eitje & truffel

---

catch of the day (northseachefs)

---

varkensprocureur “Blackwell”

---

  kaasbereiding of dessert
 

45 euro per persoon


4 x passende wijnen 28 euro

4 x passende bieren 20 euro

4 x passend alcoholvrij 20 euro
 

----------

 

SIGNATUURMENU 5 GANGEN 

 

hoeve-eitje & truffel

---

catch of the day (northseachefs)

---

steak tartaar “txogitxu”

---

varkensprocureur “Blackwell”

---

  kaasbereiding of dessert


55 euro per persoon


5 x passende wijnen 35 euro

5 x passende bieren 25 euro

5 x passend alcoholvrij 25 euro
 

----------

 

SIGNATUURMENU 6 GANGEN 

 

hoeve-eitje & truffel

---

catch of the day (northseachefs)

---

steak tartaar “txogitxu”

---

schorseneren & royal belgian caviar

---

varkensprocureur “Blackwell”

---

  kaasbereiding of dessert


65 euro per persoon


6 x passende wijnen 42 euro

6 x passende bieren 30 euro

6 x passend alcoholvrij 30 euro
 

----------

 

A LA CARTE van 13 tot 16 euro per gerecht.
Kies zelf uw favoriet(e) gerecht(en) uit onze menu, deze worden geserveerd op het ritme van de keuken.